Lättare att hitta på riksgalden.se

Pressmeddelande 15 juni 2012

I dag lanserar Riksgälden en ny webbplats med förbättrad sökfunktion, tydligare innehållsstruktur och ökad tillgänglighet. Riksgälden är en anrik men modern myndighet som agerar med personlighet och kraft - vår nya design ska spegla detta.

riksgalden.se innehåller bland annat information om räntemarknaden, ekonomisk statistik och insättningsgarantin som är det statliga konsumentskyddet för sparkunder.

- Vi har nu utvecklat webbplatsen för att det ska vara enkelt och gå snabbt att hitta i vårt utbud av information på riksgalden.se, säger kommunikationschef Unni Jerndal.

Koncept och design för den nya webbplatsen har utvecklats av den prisbelönta webbyrån Söderhavet.

- Vi ser Riksgälden som en av samhällets grundstenar. Att ta fram en digital identitet och ny webbplats åt Riksgälden är ett prestigeuppdrag för oss, säger Erik Lidsheim, vd på Söderhavet.

Arbetet med att ytterligare utveckla informationsinnehållet på webbplatsen fortsätter under året. Vi lanserar inom kort en funktion med tillgång till vårt datalager som möjliggör för analytiker och andra besökare på webbplatsen att skapa egna rapporter.

För att se vår nya webbplats, gå till riksgalden.se och tryck samtidigt på tangenterna ctrl och F5 för att uppdatera din webbläsare med det nya utseendet.

För mer information kontakta:
Linda Rudberg, pressansvarig, 08 613 45 38