Riksgälden anställer ny internrevisionschef

Pressmeddelande 15 april 2024

I dag börjar Jonas Calles som internrevisionschef på Riksgälden.

Jonas Calles internrevisionschef

Jonas Calles har tidigare varit ansvarig för risk- och internrevision på flera större börsnoterade företag och har framför allt erfarenhet av IT-revision. I sin roll som internrevisionschef kommer Jonas Calles att rapportera till Riksgäldens styrelse. 

– Jag är glad att Jonas Calles tackat ja till detta uppdrag och vill hälsa honom välkommen till Riksgälden. Jag och styrelsen ser fram emot ett givande samarbete, säger styrelsens ordförande Gunilla Nordlöf.

– Jag ser fram emot att lära känna Riksgälden och alla medarbetare. Jag hoppas kunna tillföra nya perspektiv och bidra till myndighetens utveckling, säger Jonas Calles.

Jonas Calles kommer närmast från rollen som Cyber Strategy Director på Paliscope. 

Presskontakt

Riksgäldens verksamhet ska präglas av en öppenhet gentemot allmänheten och media. Rätten till insyn i myndigheters verksamhet är en grundsten i den svenska demokratin.

Vår pressfunktion hjälper dig att komma i kontakt med rätt person så att du snabbt och enkelt får svar på dina frågor. Pressfunktionen kan också förse dig med material, besvara övergripande frågor om vår verksamhet och kommande publiceringar.

Mats Lilja, pressansvarig
Presstelefon (bevakas främst under dagtid): 08-613 47 01, mobil 0721-561 527
E-post: Mats Lilja