Prenumerera

Om du fyller i ett fält i formuläret på fel sätt får du ett felmeddelande i anslutning till fältet. I vissa hjälpmedel kan du behöva gå ur formuläret för att se dessa felmeddelanden.

Ange din e-post och bekräfta prenumerationen. Du får då en e-postbekräftelse med en länk till en sida för att välja ämnen som du vill prenumerera på.

* Obligatoriska uppgifter

Ange e-postadress
*
   

Samtycke för hantering av personuppgifter

För att skicka prenumerationer behöver Riksgäldskontoret (”Riksgälden”) samla in och behandla din personuppgift, e-postadress. Uppgiften sparas under tiden du har en aktiv prenumeration.

Samtycket är frivilligt och innebär att du godtar att vi behandlar dina personuppgifter i form av din e-postadress. Om du vill återkalla ditt samtycke eller göra en annan ändring av din prenumeration så kan du göra det via vår prenumerationssida eller via de e-postutskick du får från oss.

Samtycke utgör den lagliga grunden för behandling enligt Dataskyddsförordningen.

Du har rätt att få information om och tillgång till de personuppgifter som Riksgälden behandlar. Du har även rätt att begära rättelse av felaktiga personuppgifter eller radering. Du kan kontakta oss på riksgalden@riksgalden.se.

Om du har frågor kring dataskydd så kan du nå vårt dataskyddsombud på dataskyddsombud@riksgalden.se. Om du vill framföra klagomål på Riksgäldens behandling av dina personuppgifter kan du kontakta Datainspektionen som är tillsynsmyndighet.

 

Hantering av personuppgifter

De personuppgifter som du lämnar till Riksgälden behandlas i enlighet med rådande lagstiftning.

Riksgäldens hantering av personuppgifter

Vid problem

Kontakta webmaster@riksgalden.se  om du inte kan registrera dig som prenumerant. 

Håll dig informerad

Prenumerera på våra pressmeddelanden via RSS eller e-post.